Despre Noi

Despre noi

Broderia este pasiune, iubire și artă

Suntem o echipă dinamică formată din doi tineri, Diana și Simone, pasionați de arta broderiei și dornici să aducem culoare și originalitate în fiecare proiect. Am fost mereu fascinați de frumusețea și versatilitatea broderiei, iar acum am transformat această pasiune într-o afacere plină de creativitate și inspirație.
Personalizare

Personalizarea este cheia care transformă viziunea ta într-o realitate palpabilă. Echipa noastră este pregătită să te ghideze și să-ți ofere sugestii în funcție de preferințele tale

Computerizare

Computerizarea broderiei permite reproducerea fidelă a designurilor și integrarea detaliilor fine, ceea ce duce la obținerea unor produse finalizate de înalta calitate.

Brodare

Brodăm doar materiale de cea mai bună calitate, prin folosirea aței Madeira garantăm rezistența, durabilitatea și aspectul estetic al produselor finite.

DTG

Acest proces implică aplicarea cernelii direct pe material, ceea ce oferă o calitate ridicată a imaginii, culori vibrante și detaliere fină.

Despre voi

Cine sunt clienții noștri?

FIRME
Echipamente de lucru, HI-VIS, uniforme medicale
TU
Oricine poate fi clientul nostru, alege acum produsul tău
HO.RE.CA.
Toate articolele necesare acestui domeniu

Fiecare zi este un spectacol de modă, iar lumea este podiumul tău!

La Broderie Punctul Ochit, fiecare fir este îngrijit și așezat la locul potrivit, astfel încât să poți străluci și să-ți exprimi stilul unic